Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Publikuar: 2013-03-08 09:26:23

Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" p.n.
10000 Prishtinë, Republika e Kosovës.

Tel: +381­ 38­ 550­ 171­

E-mail: info@aak-ks.net

Website: www.aak-ks.net

Na ndiqni në Facebook; Twitter; Youtube

Na kontakto!

Na shkruani për të ndarë së bashku idetë dhe sugjerimet mbi programin apo aktivitetet që Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës organizon. Për më tepër nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi të plotësoni formularin më poshtë dhe ne do ju kthejmë përgjigje sa më shpejt që është e mundur.

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

w

Kalendari i ngjarjeve

Janar 2014
D H M M E P Sh
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31